RS tuinen is gespecialiseerd in het realiseren, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Tuinontwerp en -aanleg
U heeft een nieuwe woning gebouwd maar nog een kale vlakte rondom uw woning, u wilt uw huidige tuin renoveren of u wilt een aantal dingen in uw tuin veranderen. In dat geval kan RS tuinen u uitstekend van dienst zijn. Wij verzorgen tuinaanleg tot in de puntjes.

Voor een ontwerp op maat kunt u altijd contact opnemen met RS tuinen zodat wij geheel vrijblijvend uw wensen doornemen en uitwerken op papier. Wanneer u zelf een tuinontwerp heeft, voeren wij deze naar wens voor u uit om u na de aanleg van uw tuin nog jaren te kunnen laten genieten van een prachtige tuin. Graag kijken we met u naar onderhoudsmogelijkheden.

Onderhoud
Onderhoud van uw tuin of bedrijfsterrein is noodzakelijk voor een verzorgd beeld en een goede uitstraling. Enkele voorbeelden van regelmatig onderhoud zijn het snoeien van hagen, groot of klein, maar ook het maaien van het gazon. Of het nu gaat om die ene grote beurt van achterstallig onderhoud of onderhoud van uw tuin of terrein op contractbasis, het complete pakket is door RS tuinen te verzorgen.
Onderhoud op contractbasis kent verschillende opties, want iedere tuin is immers anders. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen uitwerken in verschillende mogelijkheden.

In het voor- en najaar zijn er veel veranderingen gaande in uw tuin, een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt zijn daarom erg belangrijk. Het snoeien en bemesten van uw beplanting en gazon regelt RS tuinen van a tot z, u heeft nergens omkijken naar.

Beplanting
Een tuin is meer dan alleen mooie bestrating. Door de juiste beplanting op de juiste manier toe te passen ontstaat er meer kleur in de tuin. Laat u goed adviseren over de soorten en kleuren van planten zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen, want er is veel meer mogelijk dan u denkt.

Boomverzorging
Elke boom heeft zijn charme en waarde. Maar om bomen hun charme te laten behouden is onderhoud op zijn tijd onontbeerlijk. Mocht u een boom hebben die gevaar op kan leveren voor u en uw omgeving, dan kunt u deze door ons laten snoeien of verwijderen. Hierbij zijn er vele opties mogelijk.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.